Foto GaleriEkonomiBu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor

Bu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor

1 / 42 Bu yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor
17 Şubat 2016 - 09:03

Uluslararası şirketlerin başta İstanbul olmak üzere büyük şehirleri bölgesel üs seçmesi modern ofis yatırımlarına yönelik ilgiyi artırdı. Hizmet ve yapı standardı yüksek A sınıfı yatırımlar yatırımcısına çok kazandırıyor...

Modern hayatın getirdiği yeniliklerle insanların yaşam tarzları, iş yapış süreçleri ve beklentileri de değişiyor. Bu durum işyeri olarak mekan seçiminde de geçerli. Ofis tercihinde her türlü konforun yer aldığı ofislere talep giderek artıyor. Bundan 20 yıl önce iş merkezlerinde ya da apartmanlarda faaliyet gösteren şirketler, artık akıllı ofisler olarak tabir edilen modern, altyapısı iyi kurgulanmış mekanları tercih ediyor.

Türk firmalarının yanı sıra çok sayıda yabancı firmanın da Türkiye'de, özellikle İstanbul'da ofis açması, ofis projelerine olan ilginin artmasına neden oldu. Talebin yoğunlaştığını gören geliştirici firmalar, hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımlarına yöneldi.

Bugün uluslararası şirketlerin üssü haline gelen İstanbul'daki ofis sektörü incelendiğinde, Avrupa Yakası'nda bulunan örnekler ağırlıklı olarak, Şişli-Zincirlikuyu, Levent-Maslak aksında Büyükdere Caddesi üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bu bölge, İstanbul'un Merkezi İş Alanı(MİA) olarak adlandırılan bölgesini oluşturuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster