Foto GaleriEkonomiMarketlerin kurbanlık fiyatları

Marketlerin kurbanlık fiyatları

6 / 9 Marketlerin kurbanlık fiyatları
06 Ekim 2013 - 15:56


Satın alınan kurbanlığın fişinde kesim tarihi ve saati görülebilecek CarrefourSA Hipermarket de kurban siparişleri adrese teslim edilecek şekilde "Senal Market" web mağazasından sipariş verilirken, 2 -15 Ekim 2012 tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarket ve Carrefour Expres Süpermarketleri'nden satın alınabiliyor.
Ayrıca dileyen müşteriler, "www.carrefour.com" web adresinden de sipariş verip, kurbanlarını mağazalardan teslim alabilecek.
Canlı kurban satışları, 1 ile 18 Ekim tarihleri arasında devam edecek. Satın alınan kurbanlığı dileyenler CarrefourSA'nın özel emanet çadırında ücretsiz olarak bırakabilecek.
Mağazalardaki kurbanlık kesimleri 15 ile 17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Satın alınıp emanete bırakılan kurbanlık için müşteriye verilen emanet fişinde kesim tarihi ve saati görülebilecek.
Canlı kurbanlık satışı yapan mağazalar da şöyle: "Adana, Adapazarı, Ankara Batıkent, Bursa Nilüfer, İstanbul İçerenköy, İstanbul Maltepe Park, İstanbul Haramidere, İstanbul Bayrampaşa, İzmit, İzmir, Mersin CarrefourSA Hipermarketleri, Çorum Bahar, Çorum Bahçelievler, Diyarbakır Ofis, Antakya, İskenderun, Karabük, Kastamonu, Mardin Kızıltepe, Mersin Göçmen, Mersin Susanoğlu, Tarsus, Samsun Ellialtılar, Samsun Atakent CarrefourSA Expres Süpermarketleri." 10-Türk Kızılayı veya ZİÇEV'e bağış yapılabilecek
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster