Foto GaleriGündemKredide olay bankaların büyük yarışı

Kredide olay bankaların büyük yarışı

6 / 12 Kredide olay bankaların büyük yarışı
02 Ekim 2014 - 15:17


120 AY VADE İMKANI

Finansbank KOBİ'lere geri ödemelerini kendilerinin şekillendirebileceği krediler sağlıyor. KOBİ'lerin kısa süreli nakite ihtiyaç duyması nedeniyle özel ürün çıkarttıklarını söyleyen Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, "KOBİ Nakit Hesaptan POS cirosu veya tahsil çekleri karşılığı kullanılabilecek kredi imkanı sunuyoruz. Ayrıca yeni internet şubemizle firmalar işlemlerini şubeye gitmeden, tek şifre ile hem kişisel hem şirket hesaplarına ulaşabiliyor. Haftasonu ya da mesai saatleri dışında KOBİ İnternet Şubesi'nden 75 bin TL'ye kadar nakit kredi kullanabiliyorlar. Yine KOBİ Para Cepte ile esnafın 50 bin TL'ye kadar kredi ihtiyacını hızla karşılıyoruz" diyor. Franchise paketi ile müşterilerine 120 aya varan vadelerle kredi sağladıklarını söyleyen Karabiber, ayrıca POS Fırsat Paketi, VadeKart ve maaş ödemesi gibi konularda franchise işletmelerine ayrıcalıklar sunduklarını belirtiyor. Finansbank, gerçek kişi ticari işletmelere özel ‘KOBİ Bulut Tüzel Çağrı Merkezi’de kurdu. Bu sayede KOBİ, hesap hareketleri, üye işyeri işlemleri, kart başvurusu ve takasta çeki olup olmadığı gibi bilgiler hızla öğreniyor. Ayrıca bankanın bunun dışında KOBİ’lere özel ücretsiz ‘Müşteri Bilgilendirme Servisi’de var.

Bankanın çok sayıda ticari kartı da bulunuyor. CardFinans VadeKart ve KOBİ CardFinans Business ticari kartın yanı sıra Finansbank kredi kartı kullanmak istemeyenler için CardFinans KobiNakit banka kartını da çıkartmış durumda.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster