Foto GaleriGündemKredide olay bankaların büyük yarışı

Kredide olay bankaların büyük yarışı

11 / 12 Kredide olay bankaların büyük yarışı
02 Ekim 2014 - 15:17

10 BİN TL'YE GECELİK FAİZ

ING Bank, KOBl'lerle birebir görüşerek bu kesimin finansmana erişimi ve danışmanlığını sürdürüyor. Bu kesime özel çok sayıda ürünleri bulunduğunu söyleyen ING Bank KOBİ Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yılmaz, şu bilgileri veriyor: "Müşterilerimiz 7/24 tek bir SMS ile gümrük vergilerini ödeyebi-liyor. Paydos Yok Hesap'ımız ile firmalar geceleri 10 bin TL'nin üzerindeki bakiyelerden gecelik faiz kazanabiliyor.

 Ayrıca 2013 yılında uygulamaya aldığımız INGef e-fatura çözümünü bir adım daha ileriye taşıyarak ‘INGeF İskonto’ finansman modelini hayata geçirdik. Bu uygulama sayesinde tedarikçiler vadesinden önce alacaklarını tahsil edebiliyor. Otomobil bayilerine Özel İkinci El Stok Finansmanı uygulamamız ile firmalar müşterilerinden aldıkları ikinci el araçların yüzde 72’sine kadar finansman sağlayabiliyor. Ayrıca global network’ümüz sayesinde ihracatçı ve yurtdışına yatırım yapmak isteyen KOBİ'lerimiz için de çözümler sunuyoruz. Yine bu kapsamda, ihracatçı birlikleri ve sanayi odalarıyla işbirliği protokolleri imzalayıp KOBİ'leri destekliyoruz. KGF, KOSGEB ve Hazine Müsteşarlığı tarafından verilen desteklere de aracılık ederek, büyümek, marka oluşturmak ya da yurt dışına açılmak isteyen KOBİ'lere ve esnafa finansman sağlıyoruz. "ING ayrıca yılda bir kez 'Müşteri Konseyi' oluşturarak KOBİ'lerin görüşlerine başvurup bu isteklere özel hizmet ve ürünler geliştiriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster