Foto GaleriGündemKredide olay bankaların büyük yarışı

Kredide olay bankaların büyük yarışı

10 / 12 Kredide olay bankaların büyük yarışı
02 Ekim 2014 - 15:17

ESNAFA ÖZEL PATRON KART

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ ve esnaf müşterilerine Spot Kredi, Rotatif Kredi, Taksitli Krediler, Kredili Mevduat Hesabı. Iskonto/İştira Kredileri ile KGF ve KOSGEB ile yapılan işbirliklerine dayanan kredilerle destek veriyor. Son olarak, Kredi Garanti Fonu (KGF)ile işbirliği yapan TEB girişimci ve küçük işletme sahiplerine de destek olmaya başladı.

KGF işbirliği sayesinde TEB, tekno girişimcilere 500 bin TL'ye, tarım girişimcilerine 250 bin TL'ye, franchise girişimcilerine 200 bin TL'ye, kafe, pastane, atölye, mağaza açmak gibi iş kurma hazırlığında olan küçük işletme girişimcilerine ise 100 bin TL'ye kadar teminatsız kredi veriyor. Müşterilerine yurtiçi borç ya da taahhütleri için teminat mektubu, ödeme ve tahsilat işlemleri için POS hizmeti, şirket banka ve kredi kartı, çek, senet, kurum ödemeleri dışında yatırımlarını da yönlendirdiklerini söyleyen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, esnafa özel sürdürülen kampanyaları şöyle özetliyor: "örneğin küçük işletme sahipleri ve esnaf için düzenlediğimiz Taksitli Nakit Kredi kampanyalarıyla 100 bin TL'ye kadar, farklı tutarlar için uygun faiz koşulları ve üç aya kadar taksit erteleme fırsatıyla 36 aya varan vadelerde kredi kullandırdık. Küçük işletme sahipleri için Patron Kart'ı çıkarttık. Bu kart sayesinde esnafımız Taksitli Ticari Kredi, Kredili Mevduat Hesabı ve Business Kart özelliklerine tek bir kartla ulaşıyor.

Bu sayede esnaf ve küçük işletmeler, kredi ihtiyaçlarını alternatif dağıtım kanalları üzerinden tek bir kart ile hızla karşılayabiliyor. 36 aya varan vadelerle 7/24 kredi kullanabiliyorlar. Ayrıca turizm sektöründeki firmalar Patron Kart ile ödemelerini nakit akışlarına uygun olarak iki sezonda taksitlendiriyorlar."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster