Foto GaleriYaşamCruise ile gidilecek ilginç ülkeler

Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler

6 / 8 Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler
19 Ocak 2019 - 14:26

Türkiye

2016'da askeri darbeye teşebbüs edildikten sonra, çoğu seyir şirketi gemilerini Türkiye'den Yunanistan'a yönlendirdi. Bu turizme yavaş yavaş tersine çevriliyor, çünkü Türkiye'ye turizm yeniden geliyor. Seyir cephesinde, liman işletmecisi Global Ports Holding'e göre, şu anda yolcu başına 25 ila 45 dolar arasında değişen Türk hükümeti mali teşvikleriyle bir ilgisi olabilir.

Her şey dahil lüks çizgisi Regent Seven Seas (Haziran ayında başlayacak bir gecede konaklama imkanı sunan) ile etkileyici Sultanahmet Camii ve Roma Hipodromunu görün ve yine de Kapalı Çarşı'da bir alışveriş çılgınlığına gitmek için vaktiniz olacak. Ya da Kuşadası'nda duraklar ekleyen Regent, Holland America Line ya da Royal Caribbean'de seferleri deneyin; Greco-Roman Efes kentini görebileceğiniz ve Roma General Mark Antony ile aynı mermer sokaklarda yürüyebileceğiniz yer. 

Atina’dan Venedik’e Venedik’te Seven Seas Voyager’da 11 günlüğüne 8.999 dolardan 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster