Foto GaleriYaşamCruise ile gidilecek ilginç ülkeler

Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler

5 / 8 Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler
19 Ocak 2019 - 14:26

Alaska

Rekor kıran 1.36 milyon kruvazörün bu yılın nisan-ekim ayları arasında Alaska'ya gelmesi bekleniyor - 2017'de 1 milyona kadar. Bazen kalabalıkların sizi korkutmasına izin vermeyin. Bir buzul buzağı görmek, evin büyüklüğündeki bir yığının denize girmesi, hiç eskimeyen bir deneyimdir ve artan turizm sayıları, her zamankinden daha fazla yolu olduğu anlamına gelir.

Princess Cruises , konuklarına akan buzu görmeleri için 50 yıl kazandırıyor; Cunard 20 yıl sonra geri döndü; ve Viking Ocean ve Azamara Kulübü Cruises hem Son Frontier Devlette debut yapıyoruz. (Ücretinizle ilgili daha fazla katılım istiyorsanız Viking'i seçin, samimi bir yelken deneyimi istiyorsanız Azamara, eski dünya cazibesi için Cunard'ı.) 

Whiz-bang olanaklarına sahip Alaska'ya bağlı dev gemi hayranları, bu sezon iki yeni seçenek de bulacaklar: üst güverte yarış pistine sahip Norveç Sevinci ve robot barmenlerle tamamlanan Denizlerin Ovasyonu. 

Cunard's Queen Elizabeth yelkenleri, 10 gün boyunca 1,549 dolardan (lüks Queens Grill suit için 9,304 dolardan) 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster