Foto GaleriYaşamCruise ile gidilecek ilginç ülkeler

Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler

1 / 8 Cruise ile gidilecek ilginç ülkeler
19 Ocak 2019 - 14:26

Küba

Havana, yüzlerce kitlesel pazar kruvazörü çekmektedir, çünkü ABD seyahatine yönelik kısıtlamalar 2016 yılında azaltılmıştır. Bu yıl lüks çizgiler partiye katılarak daha derin deneyimler sunar ve limanlarda daha büyük gemilerden daha fazla zaman geçirir. Rahat atmosferi ve mürettebattan aşırı şımarıklığıyla bilinen SeaDream Yacht Club , Havana ile Fransız kurucusu Cienfuegos arasında yelken açan 112 yolcu SeaDream II ile bu ay Küba'ya gidiyor . Liman ziyaretleri arasında, Küba'nın en büyük ikinci adası olan Isla de la Juventud, Punta Frances Marine Ulusal Parkı'ndaki süngerler ve mercanlar arasında şnorkelle yüzerek Tay masajı masajı için dönmeden önce şnorkelle yüzebilirsiniz .

SeaDream, Küba'yı gemi ile ziyaret etmenin tek ve konforlu yoludur. Silversea , Şubat ayında beş seferlik bir dizi başlattı ve Seabourn sonbaharda Küba'ya yelken açmaya başladı. Bonus: Havana, 500. kuruluş yıldönümünü kutlayarak tonlarca festival, konser, sanat sergisi ve diğer özel etkinliklerde bulundu. 

SeaDream II yelken, yedi gün için kişi başı 5,999 Dolar 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster