Foto GaleriYaşamHastalığın işareti olabilir: El uyuşmalarına dikkat!

Hastalığın işareti olabilir: El uyuşmalarına dikkat!

5 / 7 Hastalığın işareti olabilir: El uyuşmalarına dikkat!
13 Mayıs 2022 - 13:25

KARPAL TÜNEL SENDROMU TEDAVİ EDİLMEZSE NE OLUR?

Bu sendromun sonucunda, hastalık ilerlediğinde kaslarınız güçsüzleşir. Kas erimeleri başlar. Daha ilerlediğinde ise ellerinizi kullanamaz hale gelirsiniz. Felç olma riskine kadar ilerler.

KARPAL TÜNEL SENDROMUNU TETİKLİYOR

Bazı gıdalar proinflamatuardır ve karpal tünel ağrısına katkıda bulunabilir. Tuz, sıvı tutulmasını artırarak ağrıyı artırabilecek şişmeye katkıda bulunur, alkol şişliği artırır ve iyileşme için gerekli olan B vitaminlerinin etkinliğini azaltır Aynı zamanda şeker şişkinliği artırır ve metabolik sorunlara neden olur. Ayrıca gluten iltihaplanmaya katkıda bulunabilir. Karpal tünel sendromu semptomlarını yönetmenin en iyi yollarından biri, sizi riske atan herhangi bir tıbbi durumu yönetmektir. Bu, diyabetiniz varsa kan şekerinizi kontrol etmeyi veya bir sağlık sorunuyla bağlantılıysa alkol alımını kontrol etmeyi içerebilir. Etkili el uyuşması tedavisi genellikle sağlığınızı koruyabilecek diyet kılavuzlarıyla eşleştirilir. Bu izlemeye ek olarak, genel beslenme tavsiyesi genellikle vücut için iyidir ve hastalığın bir sorun haline gelmesini önlemeye yardımcı olur.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster