Foto GaleriEkonomiHaftada 4 gün çalışma: Yapay zeka süreci kaçınılmaz kılacak!

Haftada 4 gün çalışma: Yapay zeka süreci kaçınılmaz kılacak!

8 / 9 Haftada 4 gün çalışma: Yapay zeka süreci kaçınılmaz kılacak!
27 Şubat 2024 - 11:33

"YAPAY ZEKA 4 GÜN ÇALIŞMAYI KAÇINILMAZ KILACAK"

Daha fazla küresel veri ortaya çıktıkça ve Birleşik Krallık, Almanya, Portekiz gibi ülkelerdeki olumlu deneme sonuçlar giderek arttıkça daha çok şirket bu yaklaşımı benimsiyor .

Pilot uygulamalar devam ederken ve yapay zeka da (AI) iş yerlerinde hız kazanırken uzmanlar bunun dört günlük çalışma haftasının benimsenmesini hızlandırabileceğine inanıyor.

BBC'nin Tech.co'ya dayandırdığı habere göre, 2023'ün sonlarında toplanan veriler bu fikre destek veriyor. Şirket, 2024 Teknolojinin İşyeri Üzerindeki Etkisi için 1000'den fazla iş lideriyle anket yaptı. Araştırmacılar, dört günlük çalışma haftasına sahip kuruluşların %29'unun, şirketlerinin operasyonlarında yapay zekayı yoğun bir şekilde kullandığını ve operasyonları kolaylaştırmak için ChatGPT gibi üretken yapay zeka araçlarının yanı sıra diğer programları uyguladığını ortaya çıkardı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster