Foto GaleriEkonomiEn fakir semtlerde Türkler var!

En fakir semtlerde Türkler var!

4 / 5 En fakir semtlerde Türkler var!
12 Nisan 2013 - 15:11

"Bölgeye fabrika yerine alışveriş merkezi"
Dükkan sahiplerinin çoğunun Türk kökenli olduğu Dallas çarşısının esnaflarından Gazi Şener, bölgeye yapılacak yatırımların yerini alışveriş merkezlerinin aldığını ileri sürdü. Şener, "Eski fabrikaların yerine bir şeyler yapılması lazım her tarafı shopping Center (alışveriş merkezi) ile doldurdular" dedi. Semtlerinde hayatın normal seyrinde ilerlediğini belirten Şener, "Sadece sorun devletin bu tarafa yatırım yapmaması, eğer kıyaslayacak olursak bu bölge ve diğer bölgelerin arasında bayağı fark var" dedi.
"Gençler işsiz"
Bölge kalkınmasının yatırım ile mümkün olacağına inanan Canan Hüseyin, gençlerin iş bulmakta zorlandıklarını belirtti. Özellikle gençlere yönelik iş sahaları açılması gerektiğini kaydeden Hüseyin, "Gençlerin artık bir ideali yok, ideali olmadığı için de hiçbir şey yapamıyorlar dolayısı ile okumayan veya okuduktan sonra iş bulamayan gençlerimiz var, iş sahası çok önemli" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster