BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSchindler Türkiye’de üst düzey atama----

Schindler Türkiye’de üst düzey atama

Schindler Türkiye’de üst düzey atama
04 Mayıs 2016 - 17:33 www.finansgundem.com

Schindler Türkiye’nin Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Altuntaş atandı.

Dünya çapında hemen her yapı tipi için asansör ve yürüyen merdiven tasarımı, satışı, montajı ve bakımı yapan Schindler Türkiye, Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine tecrübeli bir ismi atadı. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde önemli görevlerde bulunmuş olan Mustafa Altuntaş, Schindler Türkiye’nin Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Schindler Türkiye’de olmanın çok heyecan ve gurur verici olduğunu ifade eden Mustafa Altuntaş, “Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bant üreticisi Schindler’in, en güvenilir ve en tercih edilen firma olarak yoluna devam etmesi için çalışacak olmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

MUSTAFA ALTUNTAŞ HAKKINDA

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan Mustafa Altuntaş; 1997 yılında Honeywell’de başladığı kariyerine, 2007-2010 yılları arasında GE Security’da devam etti. Daha sonra yeniden Honeywell’e dönen Altuntaş,  buradaki beş yıllık çalışması NDA, 2010-2012 yılları arasında Doğu Avrupa Satış Direktörü, 2012-2015 yılları arasında Bölge Satış ve İhracat Direktörü olarak görev aldı. Ardından 2015 yıllında ERUS Grup bünyesinde, ERB Teknoloji firmasının Genel Müdürü, ERB Yapı ve ERKİL İnşaat firmalarının Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Altuntaş, kariyerine bundan sonra Schindler Türkiye’de Satış ve Montaj’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)