BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisPfizer Türkiye'de atama ----

Pfizer Türkiye'de atama

Pfizer Türkiye'de atama
04 Şubat 2015 - 17:32 www.finansgundem.com

Pfizer Türkiye Onkoloji İş Birim liderliği’ne Mehmet Yetiş atandı

Daha önce farklı ilaç firmalarında ürün müdürlüğü, satış ve pazarlama yöneticiliği gibi görevlerini başarıyla yürütmüş olan Mehmet Yetiş yeni görevinde Türkiye Onkoloji İş Birimi’nin satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olacak.
 
Pfizer Türkiye liderlik takımında yer alan Mehmet Yetiş yeni göreviyle ilgili şunları söyledi: “Kanser önemi giderek artan bir sağlık ve yaşam sorunu durumundadır. Pfizer Onkoloji olarak devlet, hasta, hasta yakınları, doktorlarımız gibi kanseri yenmeye çalışan farklı paydaşlarla işbirliğini temel alan bir birimin parçasıyız. Yenilikçi yaklaşımımız, bilimsel gücümüz, değer katan çalışanlarımızla vizyonumuz 2020 itibariyle onkoloji alanında lider şirket olmak. En önemli önceliklerimizden biri her hastaya standart bir tedavinin verilmesi yerine her birey özelinde tedaviyi farklılaştırmak ve hastanın hayatına daha çok değer katmak. Ben de onkoloji alanında engin deneyimlere sahip, yeniliklere öncülük yapan Pfizer ekibine katacaklarım için heyecanlıyım ve böyle bir ekibin parçası olduğum için gurur duyuyorum. ”
 
Mehmet Yetiş hakkında
Mehmet Yetiş ODTÜ Biyoloji Bölümü’nden lisans ve yüksek lisans derecesine sahiptir. Kariyerine Roche’da başlayan Mehmet Yetiş; Ürün Müdürü, Bölge Saha Satış Müdürü,  İş Birimi Yöneticisi gibi pozisyonlarda bulunmuştur. On yılı aşkın ilaç sektörü kariyeri boyunca birçok liderlik pozisyonunda görev yapmıştır. Bundan önceki görevinde Roche bünyesinde İş Birimi Yöneticisi olarak görev yapmış olan Mehmet Yetiş, evlidir ve iki çocuğu vardır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)