BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAlbaraka’dan iş dünyasına başucu kitabı----

Albaraka’dan iş dünyasına başucu kitabı

Albaraka’dan iş dünyasına başucu kitabı
18 Ağustos 2016 - 13:22 www.finansgundem.com

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka, Albaraka Yayınları kapsamında yeni kitabını okuyucuların beğenisine sundu.

Türkiye’de 30 yılı geride bırakan Albaraka, girişimcilere ilham kaynağı olacak “Yerelden Küresele Marka Yolculuğu” kitabını okuyucuların beğenisine sundu. Albaraka Yayınları bünyesinde çıkarılan ve dünyaca ünlü pazarlama uzmanları Nirmalya Kumar ve Jan-Benedict Steenkamp tarafından yazılan eser, gelişmekte olan tüketici markalarının uluslararası pazarlarda nasıl başarıya ulaşacağıyla ilgili bir yol haritası çiziyor. 

Albaraka yayınlarının prestij kitapları dışında yayımladığı ilk kitabı değerlendiren Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, “Kitap yayıncılığı misyonumuz gereği, hizmet verdiğimiz toplumla kaynaşma ve ürettiklerimizi paylaşma projesidir. Okuyacağınız bu değerli kitap, doğduğu topraklara, anavatanına, büyüklüğüne bakılmaksızın her çaptaki işletmenin günün birinde global bir markaya dönüşebilmesinin imkansız olmadığı yolunda çok önemli bir rehber” değerlendirmesini yaptı. 

8 Ağustos tarihi itibariyle seçkin noktalarda satışa çıkan “Yerelden Küresele Marka Yolculuğu”, şirketlerin hassas dönemlerinde karşılaşacağı problemleri ve problemlerin üstesinden gelme şekillerini örneklerle inceliyor. Girişimcilik hikayesiyle başlayan ve birer global işletmeye dönüşen dünyaca ünlü şirketlerden örneklerle zenginleşen başucu kitabı niteliğindeki bu değerli kitap, girişimcilerin yanısıra gelişim sürecinde hızla ilerlemiş büyük çaplı şirketler için de değerli bilgiler içeriyor. 

“Yerelden Küresele Marka Yolculuğu” Hakkında
Yayın Danışmanı: Prof. Dr. Ali Atıf Bir
Yayına Hazırlayan: Kıvılcım Gizem Uçak
Tercüme: Cumhur Özkaya, Emrah Akkurt
Redaksiyon Esin Koç
Kapak Tasarımı: Puck Communication

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)