BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSneijder'in eşi Cabau'nun son işi----

Sneijder'in eşi Cabau'nun son işi

Sneijder'in eşi Cabau'nun son işi
25 Mayıs 2015 - 10:16 www.finansgundem.com

Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran gayrimenkul alanındaki bu ilk projesi için Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ile görüşecekmiş...

Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran fındık, enerji, finans, yatçılık ve turizm derken, kentsel dönüşüm kapsamında inşaat işine de girdi. Trabzonlu işadamı özellikle fındık ihracatında ilk beş arasında yer alması ile tanınıyor.

Bu kapsamda yıllık 100 milyon dolarlık bir İhracat gerçekleştiren Başaran, Avrupa ve ABD'ye İhracat yapıyor. Turizm sektöründe ise, Bodrum Bitez'de Dedeman'dan alıp yeniden İnşa ederek faaliyete geçirdiği Ramada ve yine aynı isimle Trabzon'da inşaatı devam eden beş yıldızlı otel projesi bulunuyor. Konya'da güneş enerjisi yatırımı var, ayrıca Kredi Finans Factoring ile finans alanında, CMB yatçılık aracılığı İle de yatçılık alanında faaliyet gösteriyor.

Başaran, inşaat konusunda ise İstanbul Fikirtepe'nin merkezinde Bağdat Caddesi'ne 15 dakika uzaklıkta 200 bin metrekarelik alanda konut ve rezidanslar inşa ediyor. 1 milyar dolarlık projenin tasarımını ise ünlü mimar Eren Talu üstlenmiş.

Para dergisinin öğrendiğine göre, projenin ismi ve tanıtımını yapacak kişi de belli olmuş. Hüseyin Başaran'ın bir kız (Mina 24 yaşında) bir erkek (Can 17) olmak üzere iki çocuğu var. Koç Üniversitesi işletme Bölümü mezunu olan ve ardından Londra'da mastır yapan kızı Mina holdingte yönetim kurulu üyesi. Mina, Kredi Finans Factoring'de aktif olarak çalışıyor.

Hüseyin Başaran, gayrimenkul alanındaki bu ilk projesine kızı Mina'nın adını vermiş. Oğlu büyüyünce bir projeye de onun adını verecekmiş. Mina Towers Eylül'de lansmana çıkacakmış. Tanıtımı içinse Galatasaraylı ünlü futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau İle görüşülüyormuş. Mina Towers'da yaklaşık bin 500 konut, 45 ile 400 metrekare arası rezidanslar ve alışveriş merkezi bulunacakmış. Fiyat aralığının İse bölgenin rayiç bedellerine sadık kalınarak 6 bin İla 6 bin 500 TL aralığında olması ve iki sene İçinde tamamlanması planlanıyormuş. (PARA DERGİSİ)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)