BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisRusya Türk işadamlarını geri gönderdi!----

Rusya Türk işadamlarını geri gönderdi!

Rusya Türk işadamlarını geri gönderdi!
26 Kasım 2015 - 08:18 www.finansgundem.com

Rusya krizinden sonra Moskova'ya seyahat eden Türk işadamları geldikleri uçaklarla geri gönderildiler

Kriz Türk ürünleri kadar işadamlarının seyahatlerini de etkiledi. Dün Moskova'ya seyahat eden ve ağırlığı işadamlarından oluşan Türk yolcular vize kuralları ihlal edildiği gerekçesiyle geldikleri uçaklarla geri gönderildiler. Ülkeye sadece oturma ya da çalışma izni olan Türkler girebiliyor.
    
RUSYA BUNDAN SONRA NE YAPACAK?

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Rusya'ya giden bazı işadamlarının ülkeye giremediğini bazılarının da kapıda saatlerce bekletildiğini öğrendim. İş dünyasının yaşayacağı zorluklar Rus vatandaşlarını da etkileyecektir" diye konuştu.

Dün öğlen saatlerinde Moskova'dan İstanbul'a gelen vatandaş Mehmet Şerif Yıldız, 3 gün önce düğün için gittiği Rusya'dan dönüşte her zamankinden farklı olarak pasaportunun alınarak sıkı bir incelemeye tabi tutulduğunu söyledi. Yıldız "Dönüşte bize zorluk gösterdiler. Bizim pasaportumuzu alıp tekrar dışarı çıkarttılar. Sıkıntı var deyip beklettiler" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)