BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan bayrama özel kredi----

Vakıfbank'tan bayrama özel kredi

Vakıfbank'tan bayrama özel kredi
14 Eylül 2015 - 14:31 www.finansgundem.com

VakıfBank, günde 12 TL’ye geleneksel Bayram Kredisi veriyor

VakıfBank, “Geleneksel Bayram Kredisi” kampanyasıyla, 363 TL’den başlayan taksitlerle, 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor.
 
VakıfBank, Kurban Bayramı öncesinde, nakit ihtiyacı olan müşterileri için hazırladığı kampanyayla, her bütçeye uygun koşullarda kredi kullanma fırsatı sağlıyor.
 
Yüzde 1.27’den başlayan faiz oranıyla 36 ay vadede 10 bin TL ile 50 bin TL arasında nakit kullanma imkanı sunan VakıfBank Geleneksel Bayram Kredisi’nden başta emekliler, özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşteriler kefilsiz, formalitesiz ve hızlı bir şekilde yararlanabiliyor. 
 
Dileyenlerin cep telefonu ya da internet bankacılığı aracılığıyla da başvuru yapabileceği Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası kapsamında 3 aydan 36 aya varan vadelerle ve aylık 363 TL taksitle geri ödeme seçenekleri bulunuyor. SMS ya da internet aracılığı ile kredi başvurusu yapmak için BAYRAM yazılıp TC kimlik numarası, aralarında boşluk bırakılarak 5724’e gönderilebilir ya da www.vakıfbank.com.tr adresinden “Parmağınızın Ucundaki Kredi” sekmesinden başvuru yapılabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)