Volkan Karsan [email protected] Volkan Karsan

12,5 milyon euro buhar olabilir

01 Aralık 2023, 09:57 ---

Kimse bu yazıya komplo teorisi ya da ne işi var bu yazının ekonomi sitesinde demesin…

Çünkü artık futbolda olan her şey ekonominin de bir parçası… Hele borsada halka açık bir şirket için…

Konumuz Galatasaray ve Avrupa düzeyinde onun üzerinde oynanan oyunlar…

Sarı Kırmızılıların Manchester United karşısında 3-1’den 3-3’e getirdiği karşılaşmada galip gelmesi, 3 puanın primini hak etmesi ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etme şansını garantilemesi işten bile değildi.

Ama İspanyol hakem bir penaltıyı es geçti bir de tartışmalı ofsayt kararı ile Galatasaray’ın golünü iptal etti.

O maç sonuçlandıktan 15 dakika sonra temsilcimizi yakından ilgilendiren bir başka maç Münih’te başladı bu sefer o 90 dakikanın video hakemi bir başka İspanyol’du.

Bu maçın Alman takımının galibiyetiyle bitmesi sürpriz olmayacağı ve bu sonucunda Galatasaray’ın lehine olacağı çok açıkken, 90 dakika golsüz berabere sonuçlandı. Yani temsilcimizin işini zora sokacak sonuç çıktı.

Bu sonuçta da en çok VAR hakemi İspanyol’un katkısı vardı. Çünkü maçın hakemi net bir penaltı kararı verdi ve video hakemi iptal ettirdi.

Böylece İspanyol hakem korosu, UEFA adına Filistin’deki günahsız sivillerinin katliamına karşı çıkan ülkenin temsilcisine cezayı kesti.

Bu nedenle Galatasaray’ın tek şansı Kopenhag’da galibiyet almaya kaldı. Eğer orada da bir talihsizlik olur bir hakem faciası daha yaşanırsa Galatasaray’ın kazanma ihtimali olduğu 12,5 milyon Euro buhar olacak.

Yani kısacası Sarı Kırmızılılar, hakemi de rakibi de İsrail yanlısı UEFA’yı üst üste koymak hepsine birden goller atmak zorunda…

UNUTMAYIN… Bu dünyayı torunlarımızdan ödünç aldık. BUGÜN DÜNYA BARIŞI, ÇEVRE, HAK VE ADALET İÇİN BİR ŞEYLER YAPMIŞ OLMANIZI DİLİYORUM.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster