BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinZorlu’da CATS gecesi----

Zorlu’da CATS gecesi

Zorlu’da CATS gecesi
22 Ocak 2014 - 13:53 www.finansgundem.com

Akbank’ın öncü sponsor olduğu CATS müzikali Zorlu Center PSM’de gösterime girdi. Özal galada renkli görüntüler yaşandı

1981 yılından bu yana Broadway ve Londra’da izleyici ve ödül rekorlarıyla fenomen haline gelen “CATS” müzikali, Akbank’ın öncü sponsoru olduğu Zorlu Center PSM’de gösterime başladı. T.S. Eliot’ın "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek yazılan, ilk kez 1981’de West End’de ardından 1982’de Broadway’de gösterime giren dünyaca ünlü CATS müzikaline sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

İş ve eğlence dünyasından önemli isimlerin de izlediği gala gecesinde kedi karakterlerin seyirciler arasında dolaşarak sürpriz yapması, salondaki herkesi şaşırttı. Açılışırı kapalı gişe yapan gösteri, 9 Şubat 2014 tarihine kadar Zorlu Center PSM sahnesinde izlenebilecek.

Akbank’ı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sindel’in temsil ettiği özel gala gecesinde konuşan Zorlu Center PSM Genel Müdürü Ray Cullom, Akbank’a, sanata desteğinden ötürü ve Zorlu ailesine, bu muhteşem performans sanatları merkezini İstanbul’a kazandırdığı için teşekkür etti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)