BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZonguldak'ta hastane yolunda çökme meydana geldi----

Zonguldak'ta hastane yolunda çökme meydana geldi

Zonguldak'ta hastane yolunda çökme meydana geldi
09 Aralık 2023 - 14:50 www.finansgundem.com

Zonguldak'ta hastaneye giden yol, heyelan nedeniyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yol, yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Hayri Bey Sokak'ta etkili yağış sebebiyle meydana gelen olayda, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne giden yolda heyelan oluştu ve yolun bir bölümü çöktü.

İhbarla bölgeye polis ve belediye ekipleri sevk edildi. Polisler, yolu trafiğe kapatırken, belediye ekipleri incelemelerde bulundu.

Bazı görevliler ise çöken yolun kenarında durup değerlendirme yaptı. Bariyer ve şeritle çevrilen yol, araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Heyelanın sürmesi durumunda riskli olan bölgedeki vatandaşlar yaşananları izlerken, görevliler tarafından uzaklaşmaları için uyarıldı.

HASTANENİN TANI MERKEZİ KAPATILDI

Heyelanın büyümesinden endişe eden belediye ekipleri, İl Sağlık Müdürlüğü ve Başhekimlik koordinesinde, hastanenin 'Tanı Merkezi' binasının çökme ihtimaline karşı kapatılmasına karar verdi. Hastane genelini etkileyen bir olumsuzluk olmadığı belirtildi. Tanı Merkezi, Poliklinik binasında hizmet vermeye devam edecek.

ALAPLI- EREĞLİ YOLUNDA HEYELAN

Öte yandan, Zonguldak’ta etkili olan sağanak nedeniyle Alaplı ile Ereğli ilçeleri arasındaki yola, sabah saatlerinde birkaç kaya parçası düştü. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yolu trafiğe kapatarak önlem aldı. Bir süre sonra trafiğe kapatılan bölgede heyelan oldu. Ekiplerin erken önlemi sayesinde can ve mal kaybı yaşanmadı. Yolun Ereğli istikameti kayan toprak, ağaç ve kaya parçalarıyla kapandı. Yolda temizlik çalışması başlatılırken, heyelan anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile birlikte Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde çöken yolun olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Vali Hacıbektaşoğlu, “Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak’ta hastaneye giden yolda istinat duvarında çökme oldu. Hemen tedbir alındı. Sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. Şu anda müdahale ediliyor. Öncelikle yağmur yağışı devam ediyor bu duvarın yıkıldığı bölgede, suyun o bölgeye akışını engelledi belediye ekiplerimiz, şu anda da çalışmalara devam ediyor. Şehrimizde fırtına yok ancak yağış devam ediyor” dedi.

‘TEK YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI’

Ereğli- Alaplı ilçesi yolunda meydana gelen heyelan ile ilişkin de Vali Hacıbektaşoğlu, “Sabah saatlerinde Ereğli- Alaplı arasında bir heyelan meydana geldi. Onu ekiplerimiz temizlemişti. Aynı bölgede tekrar heyelan oldu. Alaplı- Ereğli arası çift yönlü trafiğe kapandı. Trafik alternatif güzergahlardan sağlandı. Daha sonra Ereğli Alaplı arası tek yönlü trafiğe açıldı. Ekiplerimiz sahada, geçmişte heyelan olan ve heyelan riski bulunan bölgeler sürekli inceleniyor.” diye konuştu

Zonguldak'taki gemi faciası: Yürekleri dağlayan detaylar!

 

Zonguldaklı maden işçileri yaşadıkları dehşeti anlattı

 

İstanbul'da yol çöktü, binalar tahliye edildi

 

Seyir halindeyken yol çöktü, sürücü yaralandı

 

Bahçelievler'de yol çöktü, cadde trafiğe kapatıldı

 

Düzce'de derenin taşması nedeniyle yol çöktü

 






YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)