BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisZiraat Bankası’nda Hüseyin Aydın’ın ekibi tasfiye edildi----

Ziraat Bankası’nda Hüseyin Aydın’ın ekibi tasfiye edildi

Ziraat Bankası’nda Hüseyin Aydın’ın ekibi tasfiye edildi
13 Nisan 2021 - 13:25 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'nda Hüseyin Aydın'ın bayrağı Alpaslan Çakar'a devretmesinin ardından, aralarında genel müdür yardımcılarının da yer aldığı üst yönetimde geniş kapsamlı değişikliğe gidildi.

Ziraat Bankası'nda geçen ay sonunda uzun yıllardır genel müdürlük yapan Hüseyin Aydın'ın görevden ayrılmasının ardından, bankada aralarında genel müdür yardımcılarının da yer aldığı üst yönetimde geniş kapsamlı değişikliğe gidildi. Bankanın internet sitesinde yer alan üst yönetim değişikliklerine göre, genel müdür yardımcılarının neredeyse tamamı değişirken, yeni genel müdür yardımcılarının sorumluluk alanları da yeniden tanımlandı.

Buna göre bankada daha önce beş genel müdür yardımcısından dördü değiştirildi. Genel müdür yardımcılıklarının sorumluluk alanlarında değişikliğe gidildi ve sayısı artırıldı.

26 Mart'ta yapılan genel kurulda Ziraat Bankası genel müdürlük görevini 10 yıldır görev yapan Hüseyin Aydın'ın yerine Alpaslan Çakar atanmıştı.

Daha önce üst yönetimde genel müdür yardımcısı olarak yaklaşık 10 yıldır görev yapan ve hazineden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini de üstlenmiş olan Bilgehan Kuru'nun yanı sıra, Ali Kırbaş, Musa Arda ve Süleyman Türetken görevlerini devretti. 

Yeni oluşumda genel müdür yardımcılarının sayısı beşten altıya çıkarıldı. Eski yönetimden sadece İç Sistemler Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Cesur yeni yönetimde yer alırken, görevi ise Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak değişti. Öte yandan grup başkanlıklarının sayısı da sekizden altıya indirildi.

10 yıl görevde kaldı başaramadan gitti

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü belli oldu!

Hüseyin Aydın görevi bırakıyor

 

Ziraat ATM’si, Hüseyin Aydın’ın Yeri… Tesadüfün böylesi!

 

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • araştırma13 Nisan 2021 09:47

    Giden ziraat genel müdürü iyi araştırılmalı. Onun döneminde çitlik gibiydi. Çok batık kredi var. Gelecek yeni yönetim bunlara alet olmamalı. Zaten mutlaka hesap sorulmalı.

  • Osman12 Nisan 2021 23:05

    Ziraat Bankasını allak bullak ederek gitti. Çiftçi, küçük baş, büyükbaş hayvan uretim işletmeleri inşallah yeni yönetim sayesinde belini doğrultur da ülke ekonomisine katkı vermeye kaldıkları yerden devam ederler.

  • Türkiye12 Nisan 2021 21:13

    Ne faydası oldu ki yedi içti doldurdu gitti daha bunun gibiler çok ama hakkımızı helal etmiyoruz memleketin insanları iş bulamazken bunun gibiler üretmeden çalışmadan ballı maaş alıyor yazık

  • Alabao13 Nisan 2021 05:30

    Ya arkadaş yönettiği paranın yanında aldığı maaşın hiç bir kıymeti yok , gelmiş maaşını konuşuyorsunuz, attığı atacağı hatalı bir imza kaç yüz aylığını alıp götürüyor gelmiş aldığı aylık diyorsunuz. İşini tam ve düzgün yapsında hakkı neyse fazlasını alsın demek yerine maaşı da maaşı, sanki onun yerine sen geçsen bedava çalışacaksın 😡

  • EKRİST12 Nisan 2021 20:07

    Artık gençler gelsin bunlarda iş yoktur.

  • M.d12 Nisan 2021 19:09

    Özelleştirme yapın artık nedir bu yaa yıllarca. Hem görev zararı diyor Kamu bankaları hem de huzur payı temettü veriyor.

  • Alışık13 Nisan 2021 06:09

    Alışık satmayada ondan kızma abisi huyunda var satmaK

  • MD..Edep..Edep..12 Nisan 2021 23:00

    Hemşerim babanın tarlasını mı satıyorsun, siz bunu arpalıkla karıştırdınız herhalde Ziraat Bankası tarımın kalkındırılması için kuruldu... Satıp ne tapacaksın diğer sattıkların ne oldu ki? Sen onu bu millletin aklı selim (ehliyet/liyakat) insanlarına emanet et olur mu?

  • Bir dost 12 Nisan 2021 18:17

    Onu bunu bilmem ama işler çok kötü yere gidiyor

  • Mesut 12 Nisan 2021 17:52

    Ogluna dolayli yoldan verdigi idda edilen tasit kredileri haberlerinden sonra degisiklik yerinde oldu

  • uy12 Nisan 2021 19:16

    da o yüzden görevden alınmadı :)

  • vatandaş12 Nisan 2021 17:34

    ziratççıya çiftçiye değil ,yalaka gazetecilere kredileri verdin ,bu dünyanın öbür yanında nasıl hesap vereceksin

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Nisan 2021 17:29

    Yeter be kardeşim kefenin cebi yok ya.Bunlar eskidiler yaşlandılar bunların yerine daha donanımlı ve modenm dünya ile uyumlu gençler bunların yerlerine getirilmelidir.mesala chp ve ekibide baştan aşağıya yenilense iyi olur, eğer olsa kesin iktidarlar.

  • Banking12 Nisan 2021 16:56

    Büyük tararuflar için Bütün devlet bankaları “Halkbank, Emlakbank” kapsamında birleştirilip iki bankaya düşürülmeli

  • vatandaş12 Nisan 2021 16:31

    gelen yedi ,giden yedi ,bittik bittik sayın yöneticiler allah rızası için iyi yöneticiler getirin ,emekli sürünüyor doğru yönetilsek böylemi olurdu

  • Maharet..12 Nisan 2021 22:30

    yemicen hem de yedirmiycen, maharet bu..Millet sana kasayı emanet etmiş yemiyorsun güzel fakat bi şekilde ordan geçinenleri görüyorsun ses çıkarmıyorsun..Olmaz kardeşim..Bu milletin malını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeni, yedireni, bu yetmez, yemeyipde yiyenleri gördüğü halde engellemeyenlerin de Allah burnundan getirsin, amin.

  • Esra12 Nisan 2021 22:05

    50 yaşındayım ilk defa bir ramazan ayına hakkımı helal etmeden giriyorum. Bu nedir? Nasıl bir düzendir? Sayıştay candır. Her rapor titizlikle incelenmeli ve tüm kurumlar yenilenmelidir. Tek maaş yeter. Kimsenin kimseden üstün meziyete sahip olup, farklı kurumlardan da maaş almasını eyt, emekliler ve tek maaş alan devlet memurlarımız varken dogru bulmuyorum. Ben kul hakkının, bir kurumda emanet edilen işi en iyi şekilde yaparak geçirdiği her dakikayı hizmet ederek alın teri sonucu helal rızk kazanması olarak yorumluyorum.

  • bilg12 Nisan 2021 19:17

    yok arkadaşım ecevit yemedi, erdal inönü yemedi. yemeyen yemiyor arkadaşım.

  • vatandaş12 Nisan 2021 16:19

    allah milleti korusun gelen gideni aratmasın , aminnnn diyeyim ama hiç umudum yok gelenide aynı gidenide