BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZenginlerin yeni oyuncağı: Lüks denizaltı Migaloo M5----

Zenginlerin yeni oyuncağı: Lüks denizaltı Migaloo M5

Zenginlerin yeni oyuncağı: Lüks denizaltı Migaloo M5
22 Aralık 2023 - 14:37 www.finansgundem.com

2 milyar dolar değerindeki, 20 yolcu ve 40 mürettebat kapasiteli lüks denizaltı Migaloo M5 istenildiği zaman denizaltı gibi suyun altına inebilirken, yat üzerinde helikopter pisti ve minik denizaltılar da yer alıyor.

Son dönemde ultra zenginler arasında "sığınak" yarışı devam ederken, Avusturya merkezli bir şirket zenginlerin olası bir felakette sığınabilecekleri yeni bir araç geliştirdi. 

Graz merkezli Migaloo isimli şirket, tam 2 milyar dolar değerindeki lüks denizaltı özellikli yatı tanıttı. 

Sözcü'nün haberine göre, 20 yolcu ve 40 mürettebat kapasiteli araç yaklaşık 164 metre uzunluğunda. Migaloo M5 istenildiği zaman denizaltı gibi suyun altına inebilirken, yat üzerinde helikopter pisti ve minik denizaltılar da yer alıyor. 

Denizaltında gitme özelliği sayesinde mahremiyet sağlayan aracın içerisinde özel spor salonu ve eğlence alanı da yer alıyor. Lüks yatın içerisinde hamam, sauna ve sahne de yer alıyor.

İngiliz The Times gazetesi, Rusya ile Ukrayna arasında bir yılı aşkın süredir devam eden savaş sebebiyle lüks yat satışlarının azaldığını ve bu sektörün büyük bir darbe aldığını aktardı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)