BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZencani'nin Türkiye'deki malları satılacak----

Zencani'nin Türkiye'deki malları satılacak

Zencani'nin Türkiye'deki malları satılacak
01 Temmuz 2014 - 04:31 www.finansgundem.com

İran'da Zencani soruşturmasıyla ilgili 4 tutuklama daha. Zencani devlete borcunu ödemek için yurtiçi ve yurtdışı mal varlıklarının satışını kabul etti

İran Yargı Sözcüsü Gulam Hüseyin Muhsini Ejei, Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) İran’daki iş ortağı olarak bilinen tutuklu işadamı Babek Zencani’nin yolsuzluk soruşturması kapsamında aralarında İran Merkez Bankası yöneticilerinin de bulunduğu dört kişinin daha tutuklandığını bildirdi.

Tutuklananlar arasında merkez bankası dışında Mellat Bank ve Bank Maskan (Konut finansman bankası) yöneticileri de bulunuyor.

ZENCANİ KABUL ETTİ

İpek Yezdani'nin Hürriyet'teki haberine göre Ejei, ayrıca Zencani’nin İran devletine olan borcunu ödemek için hem İran’da hem de yurtdışında bulunan tüm malvarlığının satılmasını kabul ettiğini söyledi. Ejei, Zencani’nin devlete borcunu ödemek için yurtdışındaki mülklerinden vazgeçmeye hazır ve istekli olduğunu bildirdi. Zencani’nin aralarında Türkiye, Tacikistan ve Malezya’nın da bulunduğu farklı ülkelerde şirketleri ve malvarlığı bulunuyor. İran, Zencani’nin yurtdışındaki malvarlığı ve servetinin tespit edilmesi amacıyla geçen Mart ayında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu üç farklı ülkeye yargı heyeti göndermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)