BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy'nin eşi, Türkiye'de Azov Tugayı'nın komutanları ile görüştü----

Zelenskiy'nin eşi, Türkiye'de Azov Tugayı'nın komutanları ile görüştü

Zelenskiy'nin eşi, Türkiye'de Azov Tugayı'nın komutanları ile görüştü
04 Ekim 2022 - 12:19 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska, Türkiye'ye gelerek Azov Tugayı'nın komutanları ile görüştü.

Olena Zelenska’yla birlikte gelen aileler, Azov komutanlarıyla hasret giderdi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ise komutanların durumuna dair “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın garantisiyle tamamen güvendeler” dedi.

Olena Zelenska Azov komutanlarının aileleriyle buluşmasını, “Türkiye’de Azov kahramanları ile bir araya geldim – çaba ve dayanıklılık için şükranlarımı dile getirdim. Andriy Yermak, aileleriyle bir toplantı düzenlenmesine yardımcı oldu. Bugün önemli bir gün ama daha gidilecek çok yol var. Ukrayna herkesin özgürlüğü ve eve dönüşü için savaşacak” sözleriyle anlattı.

Güvenlik gerekçesiyle buluşmanın yeri ve zamanı belirtilmediği toplantıya Ukrayna Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak da katıldı ve komutanlara üstün hizmet madalyası takdim etti.

Ukrayna Başkanlık Ofisi’nden Azov komutanlarına dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi güvencesi altında mübadele şartlarına göre Türkiye’de bulunuyor açıklaması yapıldı.

ZELENSKİY AÇIKLAMA YAPTI

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy dün gece halka seslenerek Azov komutanlarının aileleriyle Türkiye buluşması hakkında konuşmuştu.

Zelenskiy, “Bugün de konuşmama Türkiye’de yaşananları anlatan bir mesajla başlayacağım. Sonunda, Azovstal komutanlarımızı aileleriyle buluşturan bir toplantı düzenlemeyi başardık. Toplantı, savaşçılarımızın serbest bırakılma anlaşmasına uygun olarak bulunduğu Türkiye’deydi. Cumhurbaşkanı Erdoğanın garantisiyle tamamen güvendeler. İhtiyaçları karşılanıyor. Ve şimdi akrabalarıyla buluştular. Birbirlerini aylardır görmediler. Ve şimdi tekrar aileleriyle birlikte olmalarını sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Zelenskiy: Hangi Musk'ı daha çok seviyorsunuz?

 

Emine Erdoğan, Ukrayna liderinin eşi Zelenska'yı ağırladı

 

Zelenskiy'den 'Liman' şehri açıklaması: Bayrağımız her yerde olacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)