BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy'den 'Liman' şehri açıklaması: Bayrağımız her yerde olacak----

Zelenskiy'den 'Liman' şehri açıklaması: Bayrağımız her yerde olacak

Zelenskiy'den 'Liman' şehri açıklaması: Bayrağımız her yerde olacak
01 Ekim 2022 - 23:47 www.finansgundem.com

Ukrayna lideri Zelenskiy, sosyal medyadan yayınladığı görüntülü açıklamasında, Ukrayna güçlerinin Donetsk'te ilerleyişini devam ettirdiği Liman şehrindeki duruma ilişkin açıklama yaptı.



Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna bayrağının Donetsk'teki Liman şehrinde dalgalandığını bildirdi. Zelnskiy, "Ukrayna kendine geri dönecek. Hem doğuda hem güneyde ve şimdi ilhak etmeye çalıştıkları ve 2014'ten beri ilhak edilen Kırım... Bayrağımız her yerde olacak" diye konuştu.

Ukrayna ordusunun bölgede tekrar ele geçirdiği yerleşim birimlerine değinen Zelenskiy, "Bu hafta boyunca Donbas'ta daha fazla Ukrayna bayrağı vardı. Bir hafta içinde daha da fazla olacak. O halde sözde referandum nedir? 2 Donetsk bölgesi var mı? Ukrayna hareketi devam edecek" dedi.

'Ukrayna kendine geri dönecek'

Ukrayna güçlerinin Liman şehrine girmelerine değinen Zelenskiy, şunları kaydetti:

Ukrayna bayrağı Donetsk bölgesindeki Liman şehrinde. Orada hala çatışmalar sürüyor ancak orada herhangi bir sözde referandumdan eser yok. Ukrayna kendine geri dönecek. Hem doğuda hem güneyde ve şimdi ilhak etmeye çalıştıkları ve 2014'ten beri ilhak edilen Kırım. Bayrağımız her yerde olacak."

Ne olmuştu?

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Ukrayna askerlerinin Liman şehrine girdiğini duyurmuştu. Rusya Savunma Bakanlığı ise "Müttefik güçler, çevrelenmesi tehdidi nedeniyle Krasnıy Liman yerleşim biriminden daha avantajlı yere çekildi" açıklamasını yapmıştı.

Donetsk'te sürpriz gelişme

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.02 Ekim 2022 00:48

    RUSYA'NIN ADI VAR KENDİSİNE DESTEK OLACAK MÜTTEFİKİ/DENEYİMLİ ASJERİ YOK BU NEDENLE ENİNDE SONUNDA KAYBETMEYE MAHKUM OLUR HER GECEN GÜN ALEYHİNE GELİŞİYOR