BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Rusya çekildiği yerlere mayın döşüyor----

Zelenskiy: Rusya çekildiği yerlere mayın döşüyor

Zelenskiy: Rusya çekildiği yerlere mayın döşüyor
02 Nisan 2022 - 10:04 www.finansgundem.com

Savaşın 38. gününde Rus askerlerinin ülkenin kuzeyindeki bölgelerden çekilişi sürüyor.Zelenskiy, son açıklamasında Rus ordusunun çekilirken geride bıraktıkları her yere ve hatta ölenlerin üzerine mayınlar yerleştirdiğini söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, bu sabah yayınladığı son açıklamasında Rus ordusunun çekilirken evlere ve hatta ölülerin üzerine bile mayınlar yerleştirdiğini söyledi. Rus askerlerinin başkent Kiev ve Çernihiv'den yavaş yavaş geri çekildiğini kaydeden Zelenskiy, Ukrayna halkına dikkatli olma çağrısı yaparak “Her yere mayın döşüyorlar” dedi. Rus ordusunun çekilirken de Ukrayna kentlerinde büyük bir felakete yol açtığını belirten Zelenskiy, “Evlere, ekipmanlara ve hatta ölülerin bedenlerine mayın koyuyorlar. Birçok kablo var ve çok tehlikeli” diye konuştu.

İstanbul'da bu hafta Türkiye'nin arabuluculuğunda düzenlenen barış görüşmeleri sonrasında Rusya, Kiev çevresinden çekileceğini ve Ukrayna'nın doğusunda Rusya yanlılarının bulunduğu Donbas bölgesine yoğunlaşacağını açıklamıştı.

Rus birlikler geri çekilirken Ukrayna ordusu şu ana dek Kiev ve Çernihiv bölgelerinde 29 yerleşimi geri aldığını duyurdu.

Altın fiyatları Ukrayna - Rusya geriliminin derinleşmesiyle artıyor

'Batı, Ukrayna-Rusya gerilimine adeta çomak sokuyor

Ukrayna, Karadeniz'deki mayınlardan Rusya'yı sorumlu tuttu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)