BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Ruslar sivilleri de hedef alıyor, yaptırımlar yetersiz----

Zelenskiy: Ruslar sivilleri de hedef alıyor, yaptırımlar yetersiz

Zelenskiy: Ruslar sivilleri de hedef alıyor, yaptırımlar yetersiz
25 Şubat 2022 - 09:43 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya saldırısının 2. gününde kamuoyuna videomesaj ile seslendi. Zelenskiy, "Dünya Ukrayna'da neler olduğunu uzaktan gözlemlemeye devam ediyor" dedi.

Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın bugün, yerel saatle 04.00'te füze saldırılarına tekrar başladığını duyurdu ve "Rus saldırıları hem askeri hem de sivil hedefleri hedef alıyor. Rusya'nın saldırganlığı, Batı'nın uyguladığı yaptırımların yeterli olmadığını gösterdi" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy, "Dünya Ukrayna'da neler olduğunu uzaktan gözlemlemeye devam ediyor" derken Ukrayna'yı yalnızca kendilerinin savunduğunu vurguladı:

Rusya'ya uygulanan yaptırımlar yeterli değil. Rusya'nın Ukrayna'ya karşı devam eden saldırganlığı, Batı'nın uyguladığı yaptırımların yeterli olmadığını gösterdi.

Başkent Kiev'e roket saldırısı

Kiev'de yerel saatle 04.20'den sonra art arda patlamalar yaşandı. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, "Rusya'nın korkunç roket saldırısı Kiev'i hedef aldı. Başkentimiz en son 1941'de Nazilerin böyle bir saldırısına maruz kalmıştı. Ukrayna o kötülüğü yendi, bunu da yenecek. Putin'i durdurun. Rusya'yı izole edin, bağlarınız kesin. Rusya'yı her yerden dışlayın" açıklamasını yaptı. Saldırıların ardından Başkent Kiev ve Lviv'de sirenler yeniden çaldı. Kiev'de 2 dakika boyunca sirenler çaldı.

Ayrıca Zaporojya şehrinde de sabah saatlerinde Rus birliklerinin Ukrayna sınır muhafızlarına roket saldırısı düzenlediği bildirildi. Saldırıda güvenlik güçlerinin öldüğü ve yaralıların da bulunduğu belirtildi.

Rusya'dan Ukrayna sınır karakoluna roketli saldırı

Kiev'de patlama sesleri! Rus uçağı düşürüldü

İddia: Kiev 96 saat içerisinde düşebilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)