BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Ukrayna sınır karakoluna roketli saldırı----

Rusya'dan Ukrayna sınır karakoluna roketli saldırı

Rusya'dan Ukrayna sınır karakoluna roketli saldırı
25 Şubat 2022 - 08:25 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ikinci gününde Rusya, Ukrayna'nın güneydoğusundaki bir sınır karakoluna roket saldırısı düzenledi. Çok sayıda insan yaşamını yitirdi.

Ukrayna Sınır Muhafız Servisi, sınır karakolundaki roketli saldırıda bazı güvenlik güçlerinin hayatını kaybettiğini ve yaralıların da olduğunu bildirdi.

Ukrayna’nın Zaporojya şehrinde de sabah saatlerinde Rus birliklerinin Ukrayna sınır muhafızlarına roket saldırısı düzenlediği açıklandı. Saldırıda çok sayıda can kaybı olduğu, güvenlik güçlerinin öldüğü ve yaralıların da bulunduğu duyuruldu.

Ukrayna Devlet Sınır Muhafızları basın servisinden yapılan açıklamada, sabah yerel saatle 4.25'te Zaporojya bölgesindeki sınır muhafızları birliğine "düşman tarafından roket saldırısı" yapıldığı söylendi.

Başkente roket atıldı

Ayrıca, bugün Kiev'de yerel saatle 04.20'den sonra art arda patlamalar yaşandı. Dışişleri Bakanı Kuleba, "Rusya'nın korkunç roket saldırısı Kiev'i hedef aldı" dedi. 

Kiev Belediye Başkanı da roketin bir konut binasında parçalanması sonucu biri ağır üç kişi yaralandığını bildirdi ve  "Ambulanslar yaralıları hastaneye taşıyor. Tüm acil servisler olay yerinde çalışıyor" açıklamasını yaptı.

Rusya MB, yaptırımlardan etkilenecek bankalara destek verecek

Fitch: Ukrayna'daki kriz, Türkiye'yi kötü etkileyecek

Savaş yüzünden Türkiye bir süre diken üstünde yürüyecek

Macron; Putin iki yüzlü davrandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)