BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenski'den 'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı!----

Zelenski'den 'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı!

Zelenski'den 'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı!
18 Eylül 2023 - 13:27 www.finansgundem.com

Ukrayna lideri Zelenski, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu görüşmeleri öncesinde yaptığı bir röportajda Rusya lideri Putin'i eleştirerek, Üçüncü Dünya Savaşı'nın patlak verme riskine işaret etti.


Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul görüşmeleri öncesinde verdiği bir röportajda Üçüncü Dünya Savaşı uyarısında bulunarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Adolf Hitler ile karşılaştırdı.

PUTİN'E HİTLER BENZETMESİ

Amerikan CBS televizyonuna konuşan Zelenski, Rus halkının dünya kamuoyunda saygısını yitirdiğini savundu. Rus toplumunun Putin tercihini eleştiren Zelenski, "Onu seçtiler, bir kez daha seçtiler ve ikinci bir Hitler yarattılar" ifadelerini kullandı.

"Ukrayna düşerse, gelecek on yılda ne olacak?" sorusunu yönelten Zelenski, Rusya'nın Polonya'ya kadar gelmesi durumunda, Üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkacağını söyledi.

Zelenski, bu nedenle de Putin'in durdurulması veya bir Dünya Savaşı'nın tetiklenmesi konusunda dünyanın karar vermesi gerektiğini vurguladı. (DW Türkçe)

Lavrov ile Zelenskiy BMGK'da karşı karşıya gelecek

 

Zelenskiy: Batı’dan daha fazla hava savunma sistemi alacağız

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)