BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYüzde 95'ten fazla koruma sağladı----

Yüzde 95'ten fazla koruma sağladı

Yüzde 95'ten fazla koruma sağladı
18 Kasım 2020 - 15:01 www.finansgundem.com

Pfizer ve BioNTech'in aşısının üçüncü aşama klinik deneylerinin sonuçlarında yüzde 95'ten fazla koruma sağladığı açıklandı. Yapılan açıklamada, aşı için FDA'ye acil kullanım onayı için başvuru yapılacağı belirtildi.

Pfizer ve Biontech korona virüs aşısı konusunda Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi'ne acil kullanım başvurusunu günler içinde planlıyor. 

Şirketlerden yapılan açıklamaya göre, aşının başarı oranı nihai değerlendirmede %95 olarak tespit edildi. 19,000 kullanımı kapsayan 3. faz testlerinin analizinin devam ettiği vurgulandı. 

Açıklamaya göre, aşının kullanımı sonrasında görülen yan etkiler ılımlı düzeyde kalırken, kısa sürede ortadan kayboldukları gözlendi. şirket öte yandan bu yıl için 50 milyon doz, gelecek yıl için 1,3 milyar doz olan aşı üretim hedeflerinin sürdüğünün altını çizdi. 

Koca: Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim

BioNTech Kurucusu tarih verdi: Hayat ne zaman normale dönecek

BioNTech'in sahibi iki Türk Almanya'nın en zengin 100 kişisi arasında

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dursun18 Kasım 2020 16:22

    Koruma kaç ay sürüyor? Tam koruma mı yoksa diğer griplerde olduğu gibi yine de bu hastalığı aşılıykende geçirebiliyor musun? ve maliyeti ne kadar? Tam olarak çözüm oldu mu acaba bu aşı?!