BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKoca: Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim----

Koca: Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim

Koca: Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim
18 Kasım 2020 - 11:15 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 16 yerli aşıdan birinde klinik aşamadan insan denemelerine geçildiğini belirterek, "Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim" dedi.

TBMM Bütçe Komisyonunda Sağlık Bakanlığı bütçesi görüşülürken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 16 yerli aşıdan birinde klinik aşamadan insan denemelerine geçildiğini belirterek, "Yerli aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim" dedi. 

Koca, "İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyük illerimizdeki artış trendi neredeyse bütün ülkeye yayılmış durumda." diye konuştu.

Koca, "Bu artışı göğüsleyebilmiş durumda isek de gidişatı durdurmak için radikal tedbirlere başvurmamız kaçınılmaz oldu. Hayatımızı bir süre daha sıkı bir disiplin altına almak zorundayız." şeklinde konuştu.

Bakan Koca: Virüs bütün ülkeye yayıldı

Bakan Varank açıkladı: Yerli aşıda...

Pfizer'ın Kovid-19 aşısının pilot uygulaması başladı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sr18 Kasım 2020 11:50

    Aşı bir kaç ay koruma sağlayabilir diyor doktorlar. Bunu kurtuluş gibi sunmak yanlış ve bu virüs rna bazlı olduğu için de aşının ne kadar faydalı olacağı belli bile değil. Bu tip haberlerle milleti kurtulduk diye bilgilendirip, sonra salgın dolu dizgin giderse vebali size ait. Sağlık bakanına zaten güven yok, onlar bu aşı süper dese bu saatten sonra inanmak mümkün mü? Covit pozitif hastaya önceden kalp hastası diye, kalpten öldü tespiti yapanlar ne kadar güvenilir olabilir ve normal defin işlemi de yaptıranlara...

  • ferit can18 Kasım 2020 11:43

    fıkra bu kadar :D