BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYüzde 700 faizle krediye talep çok!----

Yüzde 700 faizle krediye talep çok!

Yüzde 700 faizle krediye talep çok!
26 Temmuz 2013 - 19:44 www.finansgundem.com

Rusya'da mikro kredilere olan talep hızla artmaya devam ediyor

Sequoia şirketinin verilerine göre, ülkede bankalar dışındaki kuruluşlardan sağlanan kredilerin hacmi bir yılda 1,5 kat artarak 60 milyar rubleyi buldu.
Komsomolskaya Pravda gazetesinin haberine göre, Rusya Mikro Finans Merkezi Başkanı Mihail Mamut, mikro finans kuruluşlarının mikro kredilerdeki payının 28 milyar rubleye ulaştığı bilgisini verdi. Bu rakamın yarısının KOBİ'lere sağlandığını söyleyen Mamut, bankalardaki tüketici kredilerinin karşılığı olan mikro kredilerin payının 9 milyar ruble, maaş öncesi kredilerin payının 5 milyar ruble olduğunu kaydetti.  Maaş öncesi kredilerin en fazla 45 gün vadeli olduğu ve 45 bin rubleyi geçmediği, yıllık faiz oranlarının ise yüzde 500-700'e kadar çıkabildiği belirtiliyor. Uzmanlar, yüzde 700'i bulan faiz oranlarına rağmen en çok, birkaç dakika içinde temin edilebilen bu kredilerin talep gördüğüne dikkat çekiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)