BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYurtdışı tatiline 'Gezi' indirimi!----

Yurtdışı tatiline 'Gezi' indirimi!

Yurtdışı tatiline 'Gezi' indirimi!
19 Haziran 2013 - 10:24 www.finansgundem.com

Taksim’deki protesto eylemleriyle gerilen ortam acenteleri de vurdu

Taksim’deki protesto eylemleriyle gerilen ortam tatil satan seyahat acentelerinin planlarını altüst etti. Aralık ile şubat ayları arasında erken rezervasyonla yurtdışı operasyonlarının yüzde 60’ına yakınını satan acenteler olaylar nedeniyle iptal istekleriyle karşılaştı. Eylemler nedeniyle iptal edilen turlarda ağustos ayına kadar boşluklar oluştuğunu ifade eden Anı Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Cihan Saray, “Şimdi bu boşlukları doldurmaya çalışıyoruz. Talebi canlandırmak için 300 eurolara varan indirimlere gidiyoruz” dedi. 799 euroluk 7 gecelik Milano turları 599 euroya düşerken, 699 euroluk 4 gecelik Barcelona turları 399 euroya düştü.
‘İNDİRİMLE AŞACAĞIZ’
Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin de erken rezervasyon dışındaki tatil turlarının satış hızının gezi olaylarının ardından önemli ölçüde yavaşladığını belirtti. Tekin, “İndirimli yeni tur programlarıyla birlikte Kurban ve Ramazan bayramları erken rezervasyon yurtdışı tatil satışlarına başlayacağız” dedi.
‘YURTİÇİNDE FİYAT DÜŞER’
Gezi eylemlerinin yanı sıra Avrupa ve Rusya pazarında talep düşüşünün söz konusu olduğunu belirten ETS Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek gelecek günlerde buradaki tesislerde indirimler olabileceğini kaydetti.
İzin iptali ve eylem vazgeçirdi Haziran ile eylül ayları arasında gidecekler yüzde 2’lik tatil sigortası güvencelerini kullanarak iptal yoluna gittiler. Cihan Saray, “İptal edenler ‘Ülkem bu durumdayken gidemem’, ‘Polisim, izinlerimiz iptal oldu’ şeklinde görüşlerini beyan ettiler. Bunu birinci derece iptal nedeni sayıp ücretlerini ödedik” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)