BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYurt dışından gelen hastalara vize kolaylığı----

Yurt dışından gelen hastalara vize kolaylığı

Yurt dışından gelen hastalara vize kolaylığı
14 Ekim 2021 - 12:02 www.finansgundem.com

Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı, yurt dışından gelen uluslararası hastalara vize kolaylığı sağlamak için anlaşmaya vardı

Ticaret Bakanlığı, Yurt dışından gelen uluslararası hastalara vize kolaylığı sağlanması amacıyla Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı arasında bir işbirliği tesis edilmesi üzerinde mutabık kalındığını duyurdu.

Açıklama şu şekilde:

Sağlık hizmetleri ihracatının sürdürülebilir şekilde artırılabilmesini teminen sağlık hizmeti almak üzere yurt dışından gelen uluslararası hastalara vize kolaylığı sağlanması amacıyla Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı arasında bir işbirliği tesis edilmesi üzerinde mutabık kalınmıştır.

Bu kapsamda, sağlık vizesinin başvuru kabulü aşamasında Hizmet İhracatçıları Birliği'nin (HİB) yetkilendirilmesine dair Ticaret Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı arasında 15.10.2021 Cuma günü saat 10.30’da "Sağlık Vizesi İş Birliği Protokolü" imzalanacaktır.

Singapur seyahat yasağını kaldırdı

 

TEİS: İlaçlar daha pahalı olacak

 

TURKOVAC'ta yeni gelişme: Delta varyantını izole ettik

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)