BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Yunanistan'ın kararı haksız ve siyasi"----

"Yunanistan'ın kararı haksız ve siyasi"

Yunanistan'ın kararı haksız ve siyasi
27 Ocak 2017 - 19:33 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yunanistan'da Yüksek Mahkeme'nin 8 darbeci askerin Türkiye'ye iade edilmemesi yönünde karar vermesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bozdağ, Yunanistan'ın 8 darbeci askerin iade talebini reddetmesiyle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Yunanistan'ın kararının, Türkiye ve Yunanistan ilişkilerine büyük zarar verdiğini belirten Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin darbeci 8 askeri iade talebini Yunanistan'ın reddi, haksız ve siyasi bir karardır. Kararı yargının vermesi, gerçeği değiştirmez. Yunanistan adli mercilerinin verdiği bu haksız ve yanlış karar, hiçbir hukuki gerekçe ile izah edilemez, düzeltilemez. Yunanistan'ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzun zaman alacak büyük bir zarar vermiştir. Yunanistan'ı bu kararından vazgeçmeye ve darbeci askerleri Türkiye'ye iade etmeye bir kez daha davet ediyorum"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)