BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunanistan'da asgari ücrete zam----

Yunanistan'da asgari ücrete zam

Yunanistan'da asgari ücrete zam
21 Nisan 2022 - 08:01 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis, Yunanistan'ın çalışanları için asgari ücreti % 7,5 artırarak 713 euroya (774 dolar) çıkaracağını açıkladı.

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis, Yunanistan'ın çalışanları için asgari ücreti 1 Mayıs'tan itibaren ayda 663 euro seviyesinden% 7,5 artırarak 713 euroya (774 dolar) çıkaracağını açıkladı.

Mitsotakis bir televizyon konuşmasında, "'Şimdi düşük gelirleri artırma zamanı' dedi ve işverenleri buna göre hareket etmeye ve tüm çalışanların ücretlerini artırmaya çağırdı.

Mitsotakis , Aralık ayında 2022'de asgari ücreti iki kez artırma sözü vermişti ve bu duyuru, 1 Ocak'ta başlayan % 2'lik bir artışın ardından geldi.

Hükümet, Avrupa Birliği, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle gündeme gelen enerji darboğazına karşı yakında ortak eylemler geliştirmezse, işletmelere ve hanelere yardımcı olmak için elektrik fiyatlarındaki artışları frenlemek için ek önlemler almayı değerlendiriyor.

Yunanistan'dan Rusya'ya yaptırım: Tankere el koydu!

 

Japonya ve Yunanistan'dan savaş mesajı: Karşı çıkılmalı

 

Yunanistan'da korona kısıtlamaları gevşetiliyor

 

Yunanistan, doğalgaz arama çalışmalarını hızlandırıyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • falcı21 Nisan 2022 09:35

    Battı denilen bu ülkeye bi bakın sonrada dönüp bir de kendinize, yaşamınıza ülkenizin getirildiği duruma  bakın.  EEE ne gördünüz Dünya bizi kıskanıyor. Acayip uçtuk. Eh artık kısmet 2053 e o da olmaz ise 2073 e