BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan Sınır Güvenliği öldürmeye başladı----

Yunan Sınır Güvenliği öldürmeye başladı

Yunan Sınır Güvenliği öldürmeye başladı
02 Mart 2020 - 12:34 www.finansgundem.com

Suriyeli mülteci Ahmed Ebu Emad Yunanistan'a geçmeye çalışırken Yunan Sınır Güvenliği tarafından öldürüldü.

Yunanistan-Türkiye sınırında dehşet verici bir dram yaşanıyor. Yunanistan sınırındaki güvenlik güçleri mültecilere insanlık dışı muamelelerde bulunurken gün içerisinde sosyal medyada ve uluslararası haber ajanslarında yayılan haberler şiddetin boyutunun ne kadar arttığını gözler önüne seriyor.

Uluslararası bir kanal adına İstanbul merkezli çalışan gazeteci Mughira Al Sharif, Twitter’dan yaptığı paylaştığı mesajda, Halepli olduğunu belirttiği Ahmed Ebu Emad’ın bu sabah 09.07’de İpsala yakınlarında boğazından vurularak öldürüldüğünü iddia etti. 

Bir çocuk öldü

Midilli Adası açıklarında boğulan bir çocuğun cansız bedeninin çıkarıldığını ise uluslararası haber ajanslarında geçiyor. Midilli açıklarında botları alabora olan 47 göçmenin Yunan Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldığı, bir çocuğun ise hayatını kaybettiği belirtildi. Yunan polis yetkilisi, dün sabahtan bu yana en az 1000 göçmenin Ege adalarına geçtiğini belirtti. 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)