BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan gemisi balıkçı teknesiyle çarpıştı: 4 kişi öldü----

Yunan gemisi balıkçı teknesiyle çarpıştı: 4 kişi öldü

Yunan gemisi balıkçı teknesiyle çarpıştı: 4 kişi öldü
11 Kasım 2020 - 10:21 www.finansgundem.com

Yunan gemisi, Türk bayraklı balıkçı teknesine çarptı. 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 1 kişiden hala haber alınamadı.

Yunanistan bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı balıkçı teknesi Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında çarpıştı. Alabora olan teknenin 5 mürettebatından 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 1 kişiden hala haber alınamadı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından arama-kurtama çalışması başlatıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, olay bugün saat 05.50'de Karataş ilçesinin 15 deniz mili açığında meydana geldi. 'Polatbey' isimli teknenin alabora olduğu bölgeye 3 Sahil Güvenlik botu ve 1 Sahil Güvenlik dalış timinin sevk edildiği belirtildi. 

Adana Valiliği tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada, "11 Kasım saat 05.50’de Karataş ilçesi 15 deniz mili açıklarında Yunanistan bayraklı bir tanker ile Türk bayraklı bir balık avlama teknesi çarpışmıştır. Alınan bilgi üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı arama kurtarma ekipleri, kaybolan 5 kişiden 4’ünün cansız bedenine ulaşmış olup, arama kurtarma faaliyetleri halen devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz" denildi.

Ankara'da iki otobüs çarpıştı: 17 yaralı

 

Antalya'daki tekne kazasında 1 kişi öldü, 37 kişi kurtuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)