BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYRP'li adaydan lüks yatla seçim konvoyu!----

YRP'li adaydan lüks yatla seçim konvoyu!

YRP'li adaydan lüks yatla seçim konvoyu!
15 Mart 2024 - 17:02 www.finansgundem.com

Antalya Döşemealtı'nda YRP'nin adayı Mesut Hekimoğlu, fabrikasında üç yılda yapılan ve Dubaili bir iş insanının satın aldığı lüks yatın üzerinde olduğu TIR'la seçim çalışması yaptı.


Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Dubaili iş insanı için 3 yılda fabrikasında yapılan lüks yatın yüklendiği TIR'ın en önde yer aldığı konvoyla seçim turu attı.

DENİZE İNDİRMEK İÇİN ÇIKARDI

Yerel seçimlerde Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olan iş insanı Mesut Hekimoğlu’nun dün ilçede yaptığı konvoy dikkat çekti. Hekimoğlu, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikasında Dubaili bir iş insanı için 3 yılda yapımı tamamlanan 25 metre uzunluğundaki yatı, denize indirmek için fabrikadan çıkardı.

MEHTER EŞLİĞİNDE SEÇİM TURU

TIR'a yüklenen yata ise Hekimoğlu’nun isminin yazılı olduğu afişler ve Türk bayrağı asıldı. Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen konvoyun en önünde giden yatın yüklü olduğu TIR'ın arkasında ise parti ve Hekimoğlu’nun fotoğraflarının olduğu seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları yer aldı.

Konvoy, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçti. Konvoyun geçişi sırasında vatandaşlar cep telefonları ile bu anları görüntüledi.

Fitch: Türkiye'de seçim sonrası sıkılaşmanın sürmesini bekliyoruz

 

Google, sohbet robotunun seçim sorularını yanıtlamasını istemiyor

 

İstanbul'da Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına silahlı saldırı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)