BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYönetmen, Görevimiz Tehlike'yi İstanbul'da çekmekten vazgeçti----

Yönetmen, Görevimiz Tehlike'yi İstanbul'da çekmekten vazgeçti

Yönetmen, Görevimiz Tehlike'yi İstanbul'da çekmekten vazgeçti
28 Temmuz 2023 - 16:51 www.finansgundem.com

Görevimiz Tehlike filmi "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" vizyona girmişti. Serinin ikinci bölümü için İstanbul'a gelen ekibin görüntülerinin sosyal medyaya sızması nedeniyle çekimin iptal edildiği öne sürüldü.

Ünlü aksiyon serisi Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi olan "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ülkemizde 14 Temmuz'da vizyona girdi. Başrollerinde Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi oyuncuların yer aldığı film, izleyiciyle buluşmaya devam ederken serinin ikinci bölümü için çalışmalar başladı.

Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, "Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma"nın devam filminin bir bölümünü çekmek için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti.

Kapalıçarşı'da yapılacak çekimler için gerçekleştirilen keşif gezisi, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülenmişti.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İHLALİ

Tarihi yarımadada planladığı çekimler için ekibiyle Kapalıçarşı'yı gezen yönetmenin filmi İstanbul'da çekmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Keşif yapan ekibin görüntülerinin sosyal medyaya sızması nedeniyle gizlilik sözleşmesinin ihlal edildiği ve bu nedenle çekimlerin iptal edildiği öne sürüldü. (NTV-Merve Girgin)

Tom Cruise İstanbul'da

 

Tom Cruise Görevimiz Tehlike ekibine özel jetle 300 pasta gönderdi

 

İtalya’da pandemi hastanesinde ‘görevimiz tehlike’ çekimlerine tepki

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)