BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYolcu uçağında bomba alarmı!----

Yolcu uçağında bomba alarmı!

Yolcu uçağında bomba alarmı!
22 Ocak 2023 - 21:44 www.finansgundem.com

Polonya'dan havalanan bir uçağın bomba alarmı nedeniyle Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanı'na indiği bildirildi.

Polonya’nın Katoviçe kentinden Atina’ya giden ve içinde 192 kişi bulunan Ryanair hava yollarına ait Boeing 737 tipi uçak havadayken bomba ihbarı yapıldı.

NATO tarafından yapılan alarmda içerisinde 192 yolcusu bulunan uçağın, Üsküp üzerinde iken alınan alarmın hemen ardından iki adet F 16 savaş uçağı tarafından takibe alındığı, uçağın Ege Denizi üzerine yönlendirildikten sonra Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanı'nın boşaltılarak acil önlem alındığı ve uçağın saat 17.40'ta hava limanına indiği belirtildi.

Sözcü'den Yaşar anter'in haberine göre, Atina'daki uluslararası havalimanında geniş güvenlik önlemleri alındı. Özel Harekat Birliği ve bomba uzmanları  yolcuları tek tek arayıp havalimanı bekleme salonuna aldığı belirtildi.

Yolcuların uçaktan tam tahliyesinin ardından uçakta bomba araması yapılacağı ve havalimanında uçuşların geçici bir süre için durdurulduğu açıklandı.

Asya'nın en zengin ikinci kişisi servetini kaybetti

 

Kral 3. Charles’ın taç giyme töreni protesto edilecek

 

Halep'te 5 katlı bina çöktü: Ölü ve yaralılar var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)