BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yoğurt Kralı'ndan ayrılık açıklaması----

'Yoğurt Kralı'ndan ayrılık açıklaması

'Yoğurt Kralı'ndan ayrılık açıklaması
11 Eylül 2015 - 11:33 www.finansgundem.com

Chobani'nin CEO'su Hamdi Ulukaya şirketten ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Amerika’da yaşayan ünlü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iş adamı hamdi ulukayaşirketin yönetiminden ayrılacağı konusundaki iddialara cevap verdi. Ulukaya, “Kimse bensiz bir Chobani, Chobani’siz bir ben düşünemez. Bu şirketten çekip gitmek  hayatımdan çekip gitmek olur” açıklamasında bulundu. Chobani 8 milyar dolarlık ABD yoğurt pazarının çeyreğini elinde bulunduruyor. 

SERVETİNİN YARISINI BAĞIŞLAMIŞTI

ABD’de 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Chobani o tarihten bu yana sektöre hızlı bir giriş yaptı. Türk yoğurt devi Chobani'nin sahibi Hamdi Ulukaya, The Giving Pledge adıyla bilinen ve dünyanın en zengin kişileri Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett ve Microsoft kurucusu Bill Gates tarafından başlatılan kampanyaya dahil olmuştu. Ulukaya bu program çerçevesinde servetinin yarısını hayır işlerine bağışlayacak. Ulukaya, halihazırda Türkiye’deki göçmenlere destek olmak için Birleşmiş Milletler Göçmenler Yüksek Komisyonu’na 2 milyon dolar bağış yapmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)