BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYK Leasing'ten Petlas'a 25 milyon euro----

YK Leasing'ten Petlas'a 25 milyon euro

YK Leasing'ten Petlas'a 25 milyon euro
31 Ağustos 2009 - 13:46 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, Petlas’a yedi yıl vadeli ilk iki yılı düşük ödemeli 25 milyon Euro tutarında finansman sağladı. Petlas bu anlaşmayla binek lastik üretim kapasitesini 2,5 katı artırmayı hedefliyor.

Yapı Kredi Leasing, Türkiye’nin tek yerli sermayeli lastik üreticisi Petlas’a, binek lastik üretimi kapasitesini 2,5 katına çıkartacak projenin finansmanında kullanılmak üzere yedi yıl vadeli 25 milyon Euro tutarında kaynak sağladı. Anlaşmayla ilgili açıklama yapan Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Nurgün Eyüboğlu global ekonomilerde yaşanan çalkantılara rağmen önemli bir yatırıma destek sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ekonomik beklentilerdeki belirsizliğin yatırımların askıya alınmasına neden olduğunu hatırlatan Eyüboğlu, Petlas’ın böyle bir dönemde büyük bir cesaret ve güven örneği gösterdiğini, Yapı Kredi Leasing olarak reel sektörü uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynaklarla desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)