BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılmaz Erdoğan, 'Organize İşler - Sazan Sarmalı' filmine gala yapmayacak----

Yılmaz Erdoğan, 'Organize İşler - Sazan Sarmalı' filmine gala yapmayacak

Yılmaz Erdoğan, 'Organize İşler - Sazan Sarmalı' filmine gala yapmayacak
30 Ocak 2019 - 07:35 www.finansgundem.com

Yılmaz Erdoğan, yazıp yönettiği ve baş rolünü Ezgi Mola ile Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı 'Organize İşler - Sazan Sarmalı' filmi için gala yapmaktan vazgeçti

Mars Entertainment Group'un 'mısır yanında sinema bileti' kampanyası yüzünden yeni filmi 'Organize İşler-Sazan Sarmalı'nın vizyonunu erteleyen Yılmaz Erdoğan, Sinema Filmlerinin Değerlendirilmesi ve Sınıflandırılması ile Desteklenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un çıkmasıyla karar değiştirmişti.

Gala yerine özel gösterim

Erdoğan, 01 Şubat cuma günü vizyona girecek olan film için gala yapmaktan vazgeçti. Film aynı akşam İstanbul Mall of İstanbul Cinetech Sinemaları’nda yapılacak özel gösterimde gerçek seyirci ile buluşacak. Yılmaz Erdoğan'ın bütün film ekibiyle birlikte katılacağı özel gösterim sonrası oyuncular sinemaseverlerle biraraya gelecek.

Ünlü yönetmen, daha önce imza attığı 'Vizontele' ve 'Ekşi Elmalar' isimli filmleri için görkemli galalara imza atmıştı. Erdoğan'ın bu kez gala yapmaması sinema çevrelerinde"Paraya kıyamadı" yorumlarına sebep oldu.  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)