BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılmaz açıkladı: Yüzüncü yıla yakışır bütçe----

Yılmaz açıkladı: Yüzüncü yıla yakışır bütçe

Yılmaz açıkladı: Yüzüncü yıla yakışır bütçe
22 Ekim 2023 - 15:00 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 12'nci 5 Yıllık Kalkınma Planı ve 2024 yılı bütçesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 12'nci 5 Yıllık Kalkınma Planı, 2024 yılı bütçesi ve 2022 yılı kesin hesabının afet yaralarının sarılması, fiyat istikrarı ve nitelikli büyümeyi sağlayacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Pazartesi ve salı günü 2053 perspektifi ile katılımcı bir anlayışla hazırlanan 12'nci 5 Yıllık Kalkınma Planı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri yapılacaktır. Ardından, perşembe günü 2024 yılı bütçesi ve 2022 yılı kesin hesabının geneli üzerinde müzakereler başlayacaktır. Küresel ve bölgesel şartlar nasıl olursa olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde, demokratik istikrar ve güven ortamında, planlı ve programlı bir şekilde ülkemizin sürdürülebilir büyümesi ve sosyal refahı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yılmaz, kalkınma planı ve bütçeye ilişkin, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında, 'Türkiye Yüzyılı' vizyonu ile hazırlanan plan, program ve bütçe ile afetlerin yaraları sarılacak, afetlere direnç artırılacak, fiyat istikrarı sağlanacak, dengeli ve nitelikli büyüme ile halkımızın huzur ve refahı daha yüksek seviyelere taşınacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 

12. Kalkınma Planı Mecliste

 

Yeni kalkınma planı TBMM'ye geliyor

 

On İkinci Kalkınma Planı için 'vatandaş anketi' başladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)