BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYerlikaya: 3 terörist etkisiz hale getirildi----

Yerlikaya: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Yerlikaya: 3 terörist etkisiz hale getirildi
26 Ağustos 2023 - 12:18 www.finansgundem.com

Diyarbakır'da 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini, terör örgütünün sözde sivil yapılanmasına (YPS) mensup 1 kişinin de yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde yürütülen operasyon kapsamında, EGM İstihbarat Başkanlığı, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, Havacılık Dairesi Başkanlığı ve Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalarda, EGM-İHA keşif gözetleme faaliyeti sırasında Diyarbakır kırsalında 3 teröristin tespit edildiğini belirtti.

Paylaşımında, "Türkiyenin Huzuru" etiketiyle, bu sabah Polis Özel Harekat, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Özel Operasyon ile EGM-İHA ve J-SİHA destekli düzenlenen operasyona ilişkin görüntülere de yer veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi, terör örgütünün sözde sivil yapılanması (YPS) mensubu 1 şahıs ise sağ olarak yakalandı. Teröristlere yardım ve yataklık eden 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman polis ve jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizlerle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek."

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır kırsalındaki operasyonda, 2 M16 uzun namlulu silah, 1 kalaşnikof uzun namlulu silah, 3 el bombası ve 1 tabanca ele geçirildi.

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi

Bitlis'te 4 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)