BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBitlis'te 4 terörist etkisiz hale getirildi----

Bitlis'te 4 terörist etkisiz hale getirildi

Bitlis'te 4 terörist etkisiz hale getirildi
12 Ağustos 2023 - 14:47 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından, Bitlis'te 1'i 'turuncu' kategoride 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis'te, 'Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Yılgın Operasyonu'nda 1'i terörden arananlar listesinde 'turuncu' kategoride yer olan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini, terör örgütüne yardım ve yataklık yapan 8 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı ile Bitlis İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, Atak taarruz helikopterleri ve Jandarma SİHA desteğinde, Bitlis Söğütlü kırsalında 'Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Yılgın Operasyonu' yapıldı. Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerinin katılımı ile gerçekleştirilen operasyonda 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık yapan 8 kişi de gözaltına alındı. Etkisiz hale getirilen teröristlerden 'Agit'  kod adlı Veysi Aydemir, İçişleri Bakanlığı Terörden Arananlar Listesi'nde 'turuncu' kategoride çıktı. Teröristlerin Bitlis’te 2015-2021 yılları arasında, 11 güvenlik görevlisinin şehit edildiği ve 19 güvenlik görevlisinin yaralandığı 5 eyleme katıldığı tespit edildi.

Bakan Yerlikaya, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu gerçekleştiren kahraman Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek" dedi.

Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Saldırı hazırlığındaki 12 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde operasyon: 3 terörist daha etkisiz hale getirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)