BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni istihdam alanları oluştu----

Yeni istihdam alanları oluştu

Yeni istihdam alanları oluştu
19 Kasım 2013 - 13:08 www.finansgundem.com

Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı'nda tedarikçiler toplantının yılda iki kez yapılması talep etti

İSİAD, İGED, FİADER ve İHSANDER’in düzenlediği “Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı” yeni istihdam alanlarının oluşmasına imkan sağladı.
16 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı 50 büyük tekstil markasını bir araya getirdi. Aralarında sektörün dev markalarının da bulunduğu 4 saatlik toplantıya ilgi büyüktü.
Yüzlerce firma bir aradaydı
Toplantıda 50 markanın temsilcileri, 150 tedarikçi firma ile bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiler. 25 firmanın ise stant açarak katıldığı programda özellikle atölyeciler ve aksesuarcılar yoğun ilgi gördü.  Görüşmeler esnasında birçok işbirliği anlaşması imzalanırken hedeflenen 250 milyon dolarlık ticaret hacmine de ulaşıldı.
Yılda iki kere yapılmalı
Program sonrası değerlendirmelerde bulunan LCW Satın Alma Sorumlusu Fatih Almas, “Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı”nın kendileri için daha çok aksesuar ağırlıklı bir görüşme olduğunu söyledi. Görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirten Fatih Almas, bu tür programların senede en az iki defa mevsimsel olarak yapılması gerektiğini ve bu taleplerini organizatör derneklere ilettiklerini ifade etti.
Koton Satın Alma Sorumlusu Ebru Şen ise  toplantıda firma olarak 55 tedarikçiyle görüştüklerini ve etkinlikten çok memnun oldukların, sektöre destek vermenin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
Tedarik açısından oldukça zengin ve alternatifi olmayan bir program olduğunu belirten Armine CEO’su Barış Özden ise 45 tedarikçi firma ile görüştüklerini ifade etti.
Özellikle aksesuarcıların önemli işbirlikleri kurduğu programda Kılıçoğlu Aksesuar Abdullah Kılıçoğlu, ikili görüşmelerde Colin’s ile anlaşamaya vardıklarını LCW ile 2. görüşme için randevu aldıklarını ve bunun kendileri için büyük bir adım olduğunu ifade etti.
 Cirolarda %50 artış beklentisi
Tekstil Sektörü İşbirliği Toplantısı’na katılan tedarikçi firmalar, burada yapılan görüşme ve işbirlikleri sayesinde cirolarının yüzde elli oranında artacağını buna paralel olarak istihdama da katkıda bulunacaklarını belirterek, şimdiden ikinci organizasyon için gün saydıklarını teşekkür mailleri ile organizatör derneklere ilettiler. 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)