BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeni işini açıkladı----

Yeni işini açıkladı

Yeni işini açıkladı
27 Ocak 2013 - 10:56 www.finansgundem.com

Ümit Boyner TÜSİD Başkanlığı’nı bıraktı, ‘Melek Yatırımcı’lığa başladı

Geçtiğimiz günlerde TÜSİAD Başkanlığı’nı devreden Ümit Boyner, ‘melek yatırımcı’ olmaya hazırlanıyor. İyi iş fikirlerinin hepsine açık olduğunu söyleyen Ümit Boyner, fark yaratabilecek her türlü ürün ve hizmet fikrini destekleyeceğini belirtti. Boyner, “Biz perakende sektöründe olduğumuz için çok müşteri odaklı çalışıyoruz. Müşterinin hayatında iyi bir fark yaratabilecek herhangi bir ürün, iyi bir iş fikridir bence. Sonuçta müşteriye fayda sağlamak ve onu memnun etmek esastır. Müşteriden talep görmezse, olmuyor. Esas algoritma müşteri işin, içine paydaş olarak girdiğinde oluyor. Bunu sunan fikirler benim için önemli. Bir de girişimciliği çok önemsiyorum. Girişim sermayesi Türkiye’de çok yeni ve ben de bu konu üzerinde daha çok durmak istiyorum. Bu doğrultuda melek yatırımcılık ve girişimcilik fonları gibi konulara eğilmek istiyorum” diye konuştu.
YAPACAK ÇOK İŞİM VAR
Ekonomist Dergisi’ne konuşan Ümit Boyner, TÜSİAD Başkanlığı döneminde Boyner Grubu’nda çok ciddi gelişmelerin olduğunu vurguladı. Ümit Boyner, şöyle devam etti:  “YKM ile önemli bir satın alma yaptık. Bu çok önemli bir süreçti. Kurum kültürlerinin uyum sağlaması önemli. Tabii internette ciddi hedefler var. Bu arada da yapacak çok iş var. Ben de bu hedefler doğrultusunda çalışmaları sürdüreceğim. Mutlaka yeni yatırımlar da olacak. Finansman ağırlıklı çalışmayı da sürdüreceğim. Fakat biz profesyonelleşme ve kurumsallaşmaya çok önem verdik. Bu gibi işleri de profesyonellere bıraktık büyük ölçüde. Burada da doğru yere geldiğimizi görüyorum.  Biz yönetim kurulu üyeleri olarak daha ufuk açıcı, vizyon geliştirici işler yapmak durumundayız. Kurumlar kalıcıdır neticede. Markaların şirketlerin devamı önemli. Ben iş hayatına tamamıyla para kazanmak boyutuyla bakan biri değilim. Değer yaratmaya çok önem veriyorum. Bunun kârla çok bağlı olduğunu biliyorum ama karlılıkla kurum kültürünü ayakta tutmak da çok önemli.”
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)