BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYeni başbakan bankaları kurtarmaya hazır----

Yeni başbakan bankaları kurtarmaya hazır

Yeni başbakan bankaları kurtarmaya hazır
13 Aralık 2016 - 14:55 www.finansgundem.com

İtalya'nın yeni başbakanı Gentiloni, hükümet olarak bankaları desteklemek ve tasarrufları korumak için müdahaleye hazır olduklarını bildirdi

İtalya'da yapılan anayasa referandumunda 'hayır' oyunun çıkması Çizme'de bankaları zora soktu. Dünyanın en eski bankalarından, iflasın eşiğindeki Monte die Paschi'nin devlet desteğiyle kurtarılması gündemde.

Konu üzerine açıklama yapan İtalya'nın yeni Başbakanı Paolo Gentiloni, hükümetinin sorunlu bankacılık sektörünü desteklemek ve tasarrufları korumak için gerektiğinde müdahalede bulunmaya hazır olduğunu söyledi.

Başbakan olarak ilk kez parlamentoda konuşan Gentiloni, "Şunu açıkça söylemek istiyorum ki, hükümetimiz bankaların istikrarını sağlamak ve vatandaşlarımızın tasarruflarını garanti altına almak için müdahaleye hazır" dedi.

İtalya'da istifa eden Renzi hükümetinde dışişleri bakanlığı yapan Paolo Gentiloni, yeni başbakan olarak belirlendi. Gentiloni dün yeni kabinesini duyurmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)